3.2 (64%) 5 votes

מתכון לעוגיות חמאה נמסות

 

מצרכים לעוגיות חמאה נמסות

230 גרם חמאה
210 גרם קמח (כוס וחצי)
80 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס)
50 גרם קורנפלור (4 כפות)
1 כף תמצית וניל




1. בטמפרטורת החדר, מקציפים את החמאה והאבקת סוכר.
2. מוסיפים את תמצית הוניל.
3. מוסיפים את הקורנפלור וחצי מכמות הקמח ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הקמח שנותר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מזלפים על נייר אפייה בתבנית עם הצנטר הרצוי לקבלת הצורה הרצויה.
6. אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגיות חמאה נימוחות
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 23 Review(s)