עוגיות חמאת בוטנים ללא מיקסר

Rate this post


מצרכים:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' בוטנים מלוחים קצוצים
100 גר' חמאה
200 גר' סוכר
70 גר' חמאת בוטנים
ביצה אחת
200 גר' קמח




אופן הכנה:
1. קוצצים את השוקולד מריר ואת הבוטנים המלוחים.
2. בקערה מערבבים את הסוכר ,החמאה,חמאת בוטנים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים,תוך כדי ערבוב,מוסיפים את השוקולד והבוטנים שקצצנו(שומרים קצת מהבוטנים לקישוט), לשים ידנית עד לקבלת בצק אחיד.
5. יוצרים מהתערובת כדורים ומשטחים טיפה כפי שהוצג בסרטון ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
6. מקשטים את העוגיות בבוטנים קצוצים ששמרנו.
7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות למשך 12 דקות, עד לקבלת גוון זהוב בהיר.

קרדיט מתכון: מתכוני אפיה פשוטים

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגיות חמאת בוטנים ללא מיקסר מתכון
תאריך פרסום

← מתכון קודם

מתכון הבא →

2 Comments

  1. האם ניתן להמיר החמאה בשמן ?

    • לצערי לא, אבל אפשר להחליף במרגרינה או מחמאה לגרסת פרווה

כתיבת תגובה