Rate this post

עוגיות שוקולד צ'יפס מתכון

מצרכים לעוגיות שוקולד צ'יפס

2.5 כוסות קמח.
1 כפית אבקת סודה לשתיה.
3/4 כפית מלח.
230 גרם חמאה ( 1 כוס ) בטמפרטורת החדר.
1 כוס סוכר חום בהיר או כהה – רצוי בהיר.
1/2 כוס סוכר.
2 ביצים בטמפטורת החדר.
1 כפית תמצית וניל
340 גרם שוקלד צ'יפס (נטיפי שוקולד).
1 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס





אופן הכנה :
1. מערבבים בקערה את הקמח,אבקת סודה לשתיה ומלח.
2. מקציפים במיקסר את החמאה,סוכר חום וסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה ( בערך 3 דקות) .
3. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומקציפים על מהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים בהדרגה את הקמח , עד ששוב מתקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים.
5. מכסים ושמים במקרר עד שהתערובת מתקשה ( בערך שעה אבל אפשר גם להשאיר ללילה במקרר ולהמשיך יום למחרת).
6. מחממים תנור ל- 180 מעלות , שמים נייר אפייה בתבנית ובעזרת כף ( ניתן לשים גם בעזרת כף גלידה, העוגיות נהיות שטוחות בתנור) ,
להניח את העוגיות במגש עם רווחים בין העוגיות.
7. מכניסים לתנור עד שהעוגיות משחימות קלות ( 9-11 דקות) , מעבירים לקירור בתבנית עם נייר אפייה לדקה, ואז מומלץ לשים את זה על רשת לקירור נוסף.
8. לאחר שהעוגיות התקררו שמים בכל סגור הרמטי לשמור על הפריכות של העוגיות.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגיות שוקולד צ'יפס מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)