Rate this post

מתכון
כ-40 יחידות
הבצק
1 קילו קמח לבן מנופה
3 כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
מלח – 1/4 כפית שטוחה
3/4 כוס שמן קנולה
2 כוסות מים פושרים
המילוי
תמרים ללא חרצנים – אריזת ואקום (500 גרם)-אני הכנתי עם ממרח תמרים מעורבב עם אגוזי מלך וקינמון
הציפוי
שומשום – שקית (100 גרם), לפי הצורך.




אופן הכנת המתכון
1. בקערת המיקסר לערבל קצרות את הקמח ביחד עם השמרים היבשים, הסוכר, והמלח.
2. להוסיף תוך כדי הלישה את השמן ולאחר מכן בהדרגה את המים,
ולהמשיך לערבל עד לקבלת בצק נוח לעבודה (יש להוסיף את המים לאט לאט תוך כדי מלאכת הלישה, ייתכן שיהיה צורך להוסיף או להפחית מכמות המים שמוסיפים).
3. להניח את הבצק מכוסה בניילון נצמד להתפחה של כשעה.
4. לקחת מהבצק כדור בגודל כדור פינג פונג, למלא כף ממלית התמרים, לסגור, לטבול בשומשום ולשטח לעיגול עם מערוך.
לחורר עם מזלג את העוגיות
5. להניח בתבנית אפייה של התנור על גבי נייר אפייה,
ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגיות
אפויות (תלוי בסוג התנור – שימו לב).

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
בעבע בתמר מתכון של דודו בן שמחון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
1.51star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)