Rate this post

עוגת ביסקוויטים

מצרכים לעוגת ביסקוויטים

תותים חתוכים לפרוסות (לא חובה).
נוטלה למריחה או ממרח שוקלד.
חלב מרוכז ממותק בפחית או ריבת חלב.
חצי כוס חלב,אפשר להוסיף לחלב מעט תמצית וניל לטעם.
2 שמנת מתוקה להקצפה.
חצי שקית פודינג וניל (אבקה).
3 חבילות ביסקוויטים פתי בר (משתמשים בפחות אבל זה מאוד תלוי בגודל התבנית).





אופן הכנה :
1. בקערה שופכים את החלב עם תמצית הוניל (לא חובה ) וטובלים 2 חבילות וקצת מהביסקוויטים עד להתרככות קלה.
2. מסדרים שכבה ראשונה של ביסקוויטים, מעל השכבה למרוח במרכז כל ביסקוויט( לא על כל הביסקוויט רק במרכז, אחרת זה מתפרק) שכבה דקה של נוטלה או ממרח שוקולד, מעל מזלפים חלב מרוכז ממותק או זילוף של ריבת חלב.
3. מתחילים בהכנת הקצפת למילוי – בקערה מקציפים את 2 מיכלי השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה.
4. מפזרים מעל שכבת הביסקוויטים את הקצפת שהקצפנו, מיישרים ומעל שמים פרוסות של תותים (שוב זה לא חובה).
5. חוזרים על כל התהליך עד שיש לנו 3 שכבות של ביסקוויטים עם ציפוי של קצפת מעל.
6. בשכבה האחרונה אפשר לפזר מעל הקצפת תותים או קקאו (לא יותר מדיי שלא ייתן מרירות) או שוקלד מגורד, או כל רעיון יצירתי שעובר לכם בראש.
7. מכניסים לשעה למקרר ומגישים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת ביסקוויטים משודרגת - קלה להכנה
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)