Rate this post

מתכון לעוגת ורדים

מצרכים לעוגת ורדים

לעוגה:
6 חלבונים
1.5 כוס סוכר
6 חלמונים
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
לימון מגורד

לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
6 כפות פודינג וניל
צבע מאכל לפי בחירה

לקישוט:
כוס נס קפה
פטל טרי




1. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים,מיץ תפוזים,שמן,קמח,גרידת הלימון,אבקת אפיה,וסוכר הוניל.
3. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלבונים במיקסר וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחלקים את התערובת שהתקבלה ל-3 תבניות אפיה בצורה שווה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
5. מתחילים בהכנת הקרם, בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל.
6. מחלקים את הקרם ל-3 קערות שונות ולכל קערה מוסיפים צבע מאכל שונה.
7. מתחילים בהרכבת העוגה, בכלי מתאים שמים את תחתית העוגה, ומרטיבים את התחתית בנס קפה.
מוסיפים מעל שכבת קרם ומפזרים מעל הקרם פטל טרי.
8. חוזרים על הפעולה,מוסיפים שכבה נוספת של עוגה,מרטיבים בנס קפה ושמים שכבת קרם ופטל טרי מעל.
9. חוזרים שוב על הפעולה עם שכבה נוספת של העוגה ומצפים בצורה אחידה את העוגה בקרם.
10. מזלפים מסביב לעוגה ומעל ורדים באמצעות -4 שקי זילוף שונים.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת ורדים - נטלי מור יוסף
תאריך פרסום