Rate this post

מתכון לעוגת ספוג וניל

 

מצרכים לעוגת ספוג וניל

4 ביצים
125 גרם סוכר חום או בהיר
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס קמח




1. מחממים תנור ל-185 מעלות.
2. משמנים תבנית אפיה עם חמאה מומסת וקמח.
3. בקערה שמים את הביצים והסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה ובהירה.
4. מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ותמצית וניל ומקציפים 2 דקות נוספות.
5. מוסיפים חמאה מומסת וקמח ומקפלים אל תוך התערובת.
6. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לאפייה של 45 דקות בתנור בחום של 185 מעלות.
7. מוציאים מהתנור ונותנים להתקרר 15 דקות.
8. פורסים ומגישים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת ספוג וניל
תאריך פרסום
ציון ממוצע
1.51star1stargraygraygray Based on 6 Review(s)