Rate this post

מתכון לעוגת שוקולד צ'יפס

מצרכים לעוגת שוקולד צ'יפס

4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס חלב
1 כוס נטיפי שוקולד

לקרם לציפוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 שקיות פודינג אינסטנט וניל
צבע מאכל(לא חובה)




1. בקערה מערבבים את הביצים,אבקת אפיה,קמח,סוכר וניל,סוכר,שמן,חלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את נטיפי השוקולד(שוקולד צ'יפס) ומערבבים.
3. משמנים את התבנית.
4. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות למשך 30 דקות.
6. בזמן שהעוגה בתנור מתחילים בהכנת הקרם- מקציפים את השמנת עם הפודינג ומוסיפים את הצבע מאכל ומכניסים לקירור.
7. מקשטים את העוגה לאחר שהתקררה ומגישים.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת שוקולד ציפס קלה להכנה
תאריך פרסום