Rate this post

עוגת שוקולד קלאסית עם קוקוס ואגוזי מלך – תומר תומס

מצרכים:
4 ביצים
חצי כוס שמן
כוס ורבע קמח מנופה
כוס סוכר
כוס שוקולית
סוכר וניל
אבקת אפייה
שוקולד
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
4 כפיות אגוזי מלך טחונים
קוקוס לקישוט.





אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הביצים ומתחילים בהקצפה,תוך כדי מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
2. מקציפים עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה,מוסיפים תוך כדי ערבוב את הסוכר וניל,אבקת אפייה,שמן,שוקולית,מוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה(חצי משאירים בצד) ואת אגוזי המלך ואת הקמח בהדרגה
3. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
4. מרססים טיפה שמן בתבנית ושופכים לתוך התבנית את התערובת.
5. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות.
6. בינתיים מתחילים להכין את הציפוי: במחבת שמים את חצי מיכל השמנת מתוקה שנשאר,שוברים לתוך השמנת חבילה אחת של שוקולד חלב ומחממים עד שהשוקולד נמס, מערבבבים כל הזמן.
7. לאחר חצי שעה בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה, מוציאים מהתנור ונותנים להתקרר 5 דקות, בינתיים מחממים את הגנאש(תערובת השמנת והשוקולד).
8. לאחר 5 דקות הופכים את העוגה על צלחת הגשה,ומתחילים לשפוך מעל את הגנאש.
9. מקשטים בקוקוס ואגוזי מלך, פורסים ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת שוקולד קלאסית עם שוקולד וקוקס - תומר תומס
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)