4.2 (83.33%) 36 votes
סדנת בישול איטלקי


המתכון נכתב ע"י אורלי פלאי ברונשטיין המוכשרת!! מתוך מגזין על השולחן:
מרכיבים:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 30%
2 ביצים
130 גרם (2/3 כוס) סוכר
140 גרם (1 כוס) קמח תופח
4 כפות ממרח נוטלה




אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית (מומלץ לרפד את התחתית עם נייר אפייה).
2. מערבלים שמנת עם ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה 5-3 דקות עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים קמח ומערבלים לבלילה אחידה.
3.מעבירים 1/3 מהבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם נוטלה לקבלת תערובת בצבע חום אחיד.
4.יוצקים את התערובת הבהירה לתבנית, מוסיפים את התערובת עם הנוטלה ומערבבים בעזרת מזלג ליצירת מראה שיש.
5.אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
6. מקררים היטב ומגישים.
*העוגה הכי טעימה אחרי שהיא התקררה לחלוטין.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת שיש נוטלה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 17 Review(s)