Rate this post

עוגת תפוזים מרוקאית

מצרכים להכנת עוגת תפוזים

4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפיה (20 גרם )
1/2 כפית מלח
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות של גרידת תפוז
1 כפית תמצית וניל





אופן הכנה
1. לחמם תנור ל -180 מעלות ,לשמן תבנית, ולסחוט בערך 2 תפוזים על מנת לקבל את הכמות הרצויה של המיץ תפוזים,
ולגרד את קליפת התפוז לכמות גרידת התפוז שמוזכרת במתכון.
2. להקציף את הביצים והסוכר לקצף יציב ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את השמן.
3. להוסיף את הקמח,אבקת האפיה והמלח לערבב ואז להוסיך את מיץ התפוזים ושוב לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. להוסיף את גרידת התפוז ותמצית הוניל.
5. לשפוך את התערובת לתבנית המשומנת ולאפות כ – 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה .
6. להשאיר בתבנית להתקרר 7-10 דקות להוציא מהתבנית ולתת לזה להתקרר.
ניתן לפזר אבקת סוכר מלמעלה ולהרטיב את העוגה עם ליקר תפוזים.
ניתן לאפות העוגה בתבנית אינגליש קייק והיא תצא מעולה ואוורירית.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוגת תפוזים מרוקאית
תאריך פרסום
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 1 Review(s)