4 (80%) 1 vote

מצרכים:
כרעיים עוף או שוקיים שטופים ומנוקים לפי מס' הסועדים
2 כוסות אורז בסמטי או רגיל מבושל ומתובל כרצונכם (אני עשיתי אורז לבן עם כף אבקת מרק עוף+פלפל+מלח)
3 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
צנצנת רוטב לעוף עם שזיפים (של כל חברה)
תבנית משומנת





אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. בתבנית מלבנית משומנת מסדרים את רצועות הבצלים.
3. מעליהם מניחים את האורז המבושל והמתובל.
4. מעל האורז מניחים את העוף. .
5. מוזגים את הרוטב על העוף והאורז. אם השארתם את העור תעסו את העוף גם מתחת לעור. .
6. מכסים בנייר אפיה, מעליו מניחים נייר כסף ומכניסים לתנור ל- 40 דק'.
7. מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף והאפייה, הופכים את חתיכות העוף שישחימו יפה מכל הצדדים ומכניסים חזרה לתנור ללא כיסוי לעוד 20 דק'.
8. בתיאבון .

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עוף ברוטב מתוק
תאריך פרסום