5 (100%) 1 vote


מצרכים:
כף מיונז
טחינה להגשה
1 כפית עמבה
40 גרם צנוברים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה
חצי כפית בהרט
פטרוזיליה חצי חבילה
בצל
שומן כבש
400 גרם בשר בקר טחון
פיתות
מלח




1. לוקחים את השומן כבש חותכים ושמים על הפלנצה,בינתיים מוסיפים את הצנוברים לבשר בקר,מוסיפים פפריקה,בהרט,פלפל שחור גרוס.
2. קוצצים את הפטרוזיליה והבצל דק ומוסיפים לבשר כמוכן מוסיפים מיונז,מלח ועמבה לבשר ומערבבים היטב.
3. לוקחים פיתה וחוצים ל-2 וממלאים בתערובת הבשר שיהיה דחוס היטב.
4. מניחים את הפיתה עם הבשר על הפלנצה (בצורה הפוכה על החלק הקדמי כמו שהוצג בסרטון).
5. ניתן להבריש עם מברשת את השומן כבש על מנת לפזר את השומן בצורה אחידה.
6. נותנים לפיתה צריבה מכל צד עד להשחמה.
7. אחרי הצריבה על הפלנצה, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל7-10 דקות.
8. מוציאים מהתנור חוצים את הפיתה ל-2 שוב, מסדרים בצלחת שמים מעל טחינה,אפשר לקשט עם כמה עגבניות בצד.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
עראיס מתכון של תומר תומס
תאריך פרסום
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 10 Review(s)