Rate this post

מצרכים:
חצי בצל סגול
50 גרם חמאה
300 גרם אבוקדו(בערך אבוקדו אחד)
100 גרם שמנת מתוקה
שמן זית
500 גרם פטוציני טרי או יבש
פרמז'ן




אופן הכנה:
1. שמים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הסגול,בינתיים מרתיחים מים לפסטה עם מלח.
2. מוסיפים את החמאה ומטגנים עד שהבצל מזהיב ולאחר רתיחה של המים מוסיפים את הפטוציני .
3. מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים בבישול עד שהשמנת מצטמצמת,מסננים את הפטוציני .
4. מוסיפים מלח ופלפל ומוסיפים את הפטוציני למחבת, מערבבים ומוסיפים את מחית האבוקדו וממשיכים לערבב.
5. מוסיפים פרמז'ן למחבת ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פטוציני ברוטב שמנת ואבוקדו
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)