Rate this post

פיצה ביתית קלה.

קילו קמח
שש כפות שמן זית
שקית שמרים יבשים
כף שטוחה סוכר חום
כפית מלח
2 כוסות מים פושרים




לרוטב
שש עגבניות בשלות
בצל גדול
2 שיני שום
מלח
סוכר
זעתר
שמן זית




אופן הכנה:
1. לשים את כל מרכיבי הבצק ומתפיחים עד הכפלת נפח.
2. בינתיים טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב
ומבשלים על אש קטנה.

3. מחלקים לשלושה כדורים, מרדדים, מורחים רוטב, גבינה, זיתים או כל תוספת אחרת.
4. אופים על 240 מעלות עד השחמה

בתאבון

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פיצה ביתית מתכון קל
תאריך פרסום