4 (80%) 6 votes

מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח שמרים או 2 כוסות של קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל + כפית שמרים
2 כפיות שמן זית
כפית מלח
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כוס מים

מצרכים לרוטב:
חצי כוס קטשופ
2 כפיות שמן זית
כפית אורגנו
חצי כפית מלח
מעט רוטב טבסקו

מוצרלה
פטריות ,עגבניות או כל תוספת שאוהבים.




אופן הכנה:
1. בקערה שמים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד.
2. יוצרים כדור בצק, מכסים ומתפיחים רבע שעה.
3. מתחילים בהכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים של הרוטב בקערה.
4. חוצים את הבצק ל-2 ומרדדים ל-2 עיגולים של פיצה.
5. משמנים את הבצק עם שמן זית, שמים את הבצק מעל במחבת.
6. מורחים את הרוטב על בסיס הפיצה.
7. מפזרים מוצרלה,מסדרים מעל את הפטריות והעגבניות.
8. מכסים את המחבת ואופים את הפיצה 6-7 דקות על אש נמוכה.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פיצה על מחבת מתכון קל
תאריך פרסום