4.5 (90%) 2 votes

מתכון לפיצה מרגריטה

מצרכים למתכון לפיצה מרגריטה

חצי קילו קמח
כוס ורבע מים פושרים
קוביית שמרים טרייה (25 גרם)
כפית מלח
2 כפיות סוכר
2 כפות שמן זית

לרוטב:
1 פחית עגבניות שלמות משומרות 200 גרם לאחר סינון או עגבניה אחת גדולה ובשלה.
1 שן שום, כתושה
1 קופסה (100 גרם) רסק עגבניות
1 כף אורגנו מיובש
1 כף שמן זית
1 כף בזיליקום טרי קצוץ (לא חובה)
1 כפית מלח

לציפוי:
300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
והתוספת האהובה עליכם(תירס,זיתים,בצל ועוד…)





אופן הכנה :
1. מערבבים את הקמח והסוכר.
2. מוסיפים את המים הפושרים והשמרים, לשים ואחרי שהכל מתחבר מוסיפים את המלח והשמן זית.
3. לשים עד לקבלת תערובת אחידה, יוצרים כדור ,מכסים ומתפיחים חצי שעה.
4. לאחר התפחה מוציאים אוויר, חוצים את הבצק ל- 2 מרדדים לעיגול של פיצה, שמים בתבנית עם נייר אפייה.
5. מפזרים רוטב, מוצרלה והתוספת האהובה ומכניסים לתנור בחום של 250 מעלות ל-12 דקות או עד שהשוליים מתחילים להזהיב.

רוטב לפיצה:
מסננים את העגבניות המשומרות מנוזלים ובאמצעות בלנדר טוחנים ומוסיפים את כל שאר החומרים

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פיצה מרגריטה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
21star1stargraygraygray Based on 1 Review(s)