Rate this post
סדנת בישול איטלקי

פיצוחים מקורמלים
300 גר' סוכר או 1.5 כוס חד פעמית לשתייה חמה
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
50 גר' חמאה
פיצוחים קלויים לבחירה: גרעיני חמניה, שקדים מולבנים, שקדים רגילים, קשיו, פיסטוקים, צימוקים בהירים וכהים, פקאן – מה שיש בבית, 80 גר' בערך מכל סוג.
טורטלטים מבצק מתוק קנויים קטנים למילוי




אופן ההכנה
1. בסיר קטן להרתיח את השמנת ולהניח את החמאה בתוכה עד המסה..
2. בסיר להמיס את הסוכר ללא נוזלים אחרים. חשוב: לא לערבב עם כף אחרת יהיו גושים. ברגע שמתחיל להתקרמל, לבעבע ולהשחים מיד לשפוך פנימה בעדינות ולסירוגין את השמנת והחמאה תוך ערבוב. הסוכר שנותר יימס עם החום של השמנת. לא לתת לסוכר לבעבע הרבה אחרת יהפוך לטעם מר. .
3. להסיר מהאש..
4. לשפוך לסיר את כל הפיצוחים ולערבב היטב..
5. למלא את תחתיות הבצק הקטנות, להכניס למקרר ולהוציא חצי שעה לפני ההגשה..
6. אם הסוכר יצא מר להוסיף כוס סוכר חד פעמית לשתייה חמה מומסת עם רבע כוס מים רותחים..

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פיצוחים מקורמלים אורית לוי
תאריך פרסום
ציון ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)