Rate this post

מתכון לפיתה

מצרכים למתכון לפיתות

2 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
1 כף שמן
1 כוס מים פושרים
מעט שמן לשימון הקערה והבצק





1.שמים את הקמח והשמרים ומערבבים.
2. מוסיפים את המלח והסוכר והשמן וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים את המים בהדרגה.
4. ללוש במיקסר 5-7 דקות או שאפשר ללוש ידנית עד לקבלת בצק אחיד( עדיף במיקסר).
5. ליצור מהבצק כדור, בקערה בתחתית לשים מעט שמן, להניח מעל את כדור הבצר ולשמן קלות את הבצק( על מנת שלא יתייבש).
6. לכסות את הבצק ולהתפיח שעתיים.
7. לאחר שעתיים על משטח מקומח לחלק את הבצק ל- 4 חלקים שווים.
8. את כל אחד מ-4 חלקים לחלק ל-4 חלקים נוספים, כך שבסך הכל יתקבלו 16 חלקים שווים מהבצק המקורי ( יש להקפיד לכסות את החלקים שלא עובדים איתם).
9. מכל אחד מהחלקים ליצור כדור ועל משטח מקומח לרדד לצורה של פיתה.
10. לשים את הפיתות בתבנית עם קמח, להכניס לתנור בחום של 260 מעלות למשך 5 דקות מכל צד.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פיתה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)