Rate this post
סדנת בישול איטלקי

פסטה ברוטב רוזה של אורית לוי

מצרכים
פסטה מכל סוג שיש בבית
50 גר' חמאה
2 שיני שום כתושות
1 קופסת רסק קטנה או 100 גר'
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
כף גדושה של קמח רגיל
חצי כפית תבלין אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
להגשה: גבינת פרמזן מגורדת או מוצרלה




אופן הכנה של פסטה ברוטב רוזה:

1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן מהמים.
2. להמיס חמאה בסיר ולהוסיף את שיני השום. לערבב מעט. .
3. להוסיף את הרסק ולערבב..
4. להוסיף לאט תוך כדי ערבוב את השמנת מתוקה..
5. להוסיף את הקמח ולערבב היטב שלא יהיו גושים. להוסיף את התבלינים..
6. מיד כשמתחיל לבעבע להוסיף לסיר את הפסטה המבושלת, לערבב היטב..

מתכונים נוספים:
פטוציני ברוטב שמנת ואבוקדו
ספגטי עם כדורי בשר

סרטון לפסטה ברוטב רוזה:

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פסטה ברוטב רוזה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)