3 (60%) 1 vote

מצרכים:

קערה של פסטה מבושלת
1 בצל סגול חתוך לרצועות
3-4 פטריות
1 ברוקולי טרי מפורק לפרחים
1 גמבה חתוכה לרצועות
1/3 כרוב חתוך לרצועות
קצת צנוברים
רוטב סויה
רוטב טריאקי
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן




אופו הכנה:
1. שמים קצת שמן,ומתחילים לטגן את הבצל הסגול.
2. מוסיפים את הפטריות,הברוקולי, הכרוב,גמבה ומערבבים היטב וממשיכים לבשל כמה דקות.
3. לאחר שהירקות התרככו ,מוסיפים את הפסטה, הרוטב סויה ורוטב טריאקי,מערבבים ומוסיפים ,מלח ופלפל שחור גרוס.
4. מוסיפים את הצנוברים לסיר,ממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות שהרוטב במחבת מסמיך ועוטף את הירקות והפסטה.
5. מכבים את הגז ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
פסטה מוקפצת עם ירקות בטריאקי וצנוברים
תאריך פרסום
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)