Rate this post

מתכון לפשטידת איטריות קראנצית עם תירס ופטריות:

חבילת איטריות דקות
5 ביצים גודל אקסטרה לארג' או 6 ביצים גודל לארג'
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס פטריות
חצי כוס גרעיני תירס
מלח או 2 כפיות גדושות של מרק עוף
חבילה אחת של פירה
חצי כוס שמן זית





הוראות הכנה:
1. שמים את חבילת האיטריות במים רותחים ל-4 דקות עם טיפת מלח ומערבבים.
2. שוברים את הביצים לתוך קערה,מוסיפים את גרעיני התירס,פטריות,פלפל שחור גרוס,מרק עוף ומערבבים.
3. מוסיפים את שקית הפירה ומערבבים.
4. מסננים את האיטריות מהמים ומקררים.
5. מוסיפים את האיטריות לתערובת הביצים,מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב.
6. מחממים מחבת עם רבע כוס שמן קנולה,אם הבלילה קשה מדיי, ניתן להוסיף עוד ביצה.
7. שופכים את תערובת האיטריות למחבת החם ומשטחים ומטגנים על אש גבוהה 5 דקות על מנת שיהיה קראנצי.
8. מנמיכים את האש ומטגנים עוד 5 דקות.
9. מניחים צלחת רחבה מעל המחבת והופכים את הפשטידה כפי שהוצג בסרטון.
10. משמנים קלות את המחבת מחזירים למחבת לטיגון החלק התחתון.
11. מטגנים 5 דקות נוספות.
12. בודקים בעזרת סכין אם הפשטידה מוכנה, נועצים סכין בפשטידה, אם הפשטידה יוצאת יבשה, הפשטידה מוכנה.
13. מקררים פורסים ומגישים.

בהצלחה