5 (100%) 1 vote
סדנת בישול איטלקי

קיש ירקות וגבינות מתכון
מצרכים:
לבצק:
200 גרם חמאה
400 גרם קמח (2 ושלושת רבעי כוסות)
1 ביצה
1 כוס מים קרים
קורט מלח

לרוטב רויאל(נוזל המילוי):
2 ביצים
250 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כף קמח

מילוי קיש ירקות וגבינות:1 צילי
2 קישואים (זוקיני)
2 גמבה
100 גרם גבינה מעושנת או גבינה תהובה מגורדת



אופן הכנה:
1 שמים בקערה את הקמח,מוסיפים את הביצים והמים הקרים והמלח ולבסוף מוסיפים את קוביות החמאה, מערבבים לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר חצי שעה.
2. מכינים בהכנת הרויאל: שמים בקערה את הביצים, מוסיפים את השמנת מתוקה,מלח,פלפל שחור והקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. חותכים את הירקות.
4. מציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לגודל תבנית הקיש(בשאריות ניתן להקפיא ולשתמש לקיש הבא) מחוררים את הבצק ושמים בצד.
5. מוסיפים את הרויאל (נוזל המילוי ) לירקות שחתכנו ומוסיפים את כל התערובת לקיש, מפזרים גבינה מעושנת או גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
6. מוציאים מהתנור,פורסים ומגישים.

מתכונים נוספים:
מתכון לקיש במילוי בצל מקורמל וגבינת עזים
מתכון של קיש פטריות חלומי – מיכל ליובימוב

סרטון קיש ירקות וגבינות:

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קיש ירקות וגבינות
תאריך פרסום
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)