Rate this post

קציצות בקר פריכות

מצרכים לקציצות בקר פריכות

2 תפוחי אדמה בינוניים.
1/2 ק"ג בשר טחון
3 כפות פירורי לחם.
2 כפות שמן זית
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות כמון
3 שיני שום קצוצות
זר של פטרוזיליה קצוצה
1/2 1 כפיות מלח

לציפוי:
פירורי לחם
1/2 כוס שמן





אופן הכנה :
1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות קטנות.
מבשלים אותם בסיר עד שהם רכים ומועכים למחית.
2. מוסיפים את הבשר הטחון,פירורי הלחם,שמן זית, אבקת מרק העוף, הכמון,השום,הפטרוזיליה והמלח ומערבבים.
3. יוצרים מהבלילה קציצות,טובלים כל קציצה בפירורי לחם עד שהקציצה מכוסה בפירורי לחם.
4. מטגנים את הקציצות בשמן עד להזהבה.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קציצות בקר פריכות
תאריך פרסום