Rate this post
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

קציצות בשר ברוטב אדום



חומרים לתערובת הבשר :
1 ק"ג בשר בקר טחון
1/2 ק"ג בשר הודו טחון
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה מגורד
1 שן שום
צרור כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל לבן
1 כפית מרק עוף
קורט כורכום
קורט אגוז מוסקט
כרבע כוס שמן
2 ביצים





הכנת תערובת הבשר –
מערבבים את כל החומרים הנ"ל לפי הסדר שנכתבו ומערבבים היטב.
מכניסים למקרר לחצי שעה – שעה (פעולת הקירור חשובה למיצוק הבשר ומתן טעמים).

בישול –
שמים סיר על הגז ושמים בו :

3 כוסות מים רותחים
1 כף מרק עוף
קורט כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
1 שן שום קצוצה
קורט אגוז מוסקט
2 כפות רסק עגבניות

מרטיבים ידיים, קורצים מהבשר ומכינים עיגול בצורת קציצה ומכניסים לסיר
מבשלים על אש בינונית כ 40 – 30 דקות.
במידת הצורך ניתן להוסיף עוד כוס מים רותחים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קציצות בשר ברוטב אדום
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150