Rate this post
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150

קציצות כבש מרוקאי

מצרכים קציצות כבש מרוקאי

500 גרם בשר טלה טחון
1 בצל סגול מגורד
2 שיני שום קצוצות
חצית כפית פלפל שאטה גרוסה (ניתן להקטין כמות אם רוצים פחות חריף)
2 כפיות כמון טחון
1 כפית קינמון
1 כף שמן זית





אופן הכנה :
1. לשים בקערה את הבשר ולגרד לתוכו את כל הבצל הסגול.
2. להוסיף לתערובת את השום והתבלינים ולערבב היטב.
3. ליצור כדורי בשר קטנים כמו בתמונה המצורפת.
4. במחבת גדול לחמם את קלות את שמן הזית ולטגן את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה
במידה ורוצים להכין קציצות כבש ניתן להחליף את בשר הטלה הטחון ב- 350 גרם בשר בקר טחון + 150 גרם בשר כבש טחון

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קציצות כבש מרוקאי
תאריך פרסום
מכונת פסטה חשצלית AMPIA 150