קציצות עוף וכרובית תומר תומס

קציצות עוף עם כרובית,לחמניות בריוש,בראוניז קרם ברולה

בצל המצב המתוח בדרום סרקתי את הרשת על מנת למצוא את המתכונים השווים ביותר
והנה הנבחרים.

המתכון הראשון שאני ממליץ עליו הוא קציצות עוף עם כרובית של תופעת הרשת תומר תומס.
האיש שמשום מקום נכנס ללב הקהל הישראלי וצבר עוקבים רבים ברשתות החברתיות.
לגבי המתכון,תשכחו מהקציצות המסורתיות,תומר תומס מדגים שיטה ייחודית להכנת קציצות עוף.
המתכון פורסם היום באתר פסיפלורה מתכונים.

למתכון הכתוב לחצו על הקישור: קציצות עוף וכרובית

סקטון עם מתכון נוסף לקציצות חזה עוף:

המתכון השני שאהבתי היום הן אותן לחמניות צרפתיות המוגשות בעיקר בארוחות בוקר בצרפת.
המתכון פורסם באתר ראשון לציון.והוא של מיכל ליובימוב.
המתכון הוא חלבי ומומלץ במיוחד.
למתכון הכתוב לחצו על הקישור: לחמניות בריוש

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הלחמניות בריוש:

המתכון השלישי שאהבתי הוא בראוניז עם שכבת קרם ברולה מעל.
ללא ספק מתכון יצירתי,הרי בסך הכל כל מה שאנחנו אוכלים הוא לרוב זהה,
אבל יש את האנשים שיודעים ליצור דברים מאוד יצירתיים עם אוכל וובלוג "פיית העוגיות",
של ענבל לביא,אפשר למצא המון מתכונים יצירתיים במיוחד.
למתכון הכתוב לחצו על הקישור: בראוניז קרם ברולה

סרטון עם מתכון לקרם ברולה:

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *