Rate this post

קרם ברולה מתכון

מצרכים לקרם ברולה מתכון
1 כוס חלב.
250 מ"ל (1מיכל שמנת מתוקה ).
1/2 כוס סוכר
1/2 מקל וניל חצוי ומגורד (לשמור הכל ) .
5 חלמונים .
להשחמה סוכר זהוב (ולא חום כהה )





אופן הכנה :
1. מחממים בסיר את החלב,השמנת מתוקה,הסוכר ומקל הוניל.כהסוכר נמס מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת חדר.
2. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב במטרפה.
3. יוצקים לקערות קטנות ושטוחות בגובה 2 ס"מ. מניחים בתבנית אפייה. יוצקים לתבנית (בזהירות) מים רותחים עד למחצית מגובה הקעריות ואופים בתנור בחום נמוך של 120 מעלות במשך 20 דקות.
הקרם מוכן כאשר מזיזים אותו והוא יציב.
4. מקררים ועוטפים כל קערית בניילון נצמד.
לפני ההגשה:מפזרים סוכר זהוב על פני הקרם, חורכים את הסוכר במבער או בגריל עד להשחמה ( כשהסוכר זהוב בצבע של סוכריות קרמל)

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
קרם ברולה מתכון
תאריך פרסום