Rate this post

שקשוקה מתכון טעים מאוד

מצרכים למתכון השקשוקה

1/2 ראש שום
2 כפות שמן זית
פלפל ירוק חריף גדול, קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
כוס וחצי מים רותחים
1/2 כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
3-4 ביצים





אופן הכנה :
1. מקלפים את השום וחותכים אותו לפרוסות קטנות.
2. מטגנים בשמן הזית את השום עם הפלפל החריף עד להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות וכוס מים רותחים ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את הפפריקה החריפה, המלח והפלפל השחור, ואחרי שהתערובת מתחילה לבעבע מוסיפים את הביצים אחת אחת ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון :
שקשוקה מתכון
תאריך פרסום
ציון ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)