מתכון לעוגיות חמאה נמסות

 

מצרכים לעוגיות חמאה נמסות

230 גרם חמאה
210 גרם קמח (כוס וחצי)
80 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס)
50 גרם קורנפלור (4 כפות)
1 כף תמצית וניל




1. בטמפרטורת החדר, מקציפים את החמאה והאבקת סוכר.
2. מוסיפים את תמצית הוניל.
3. מוסיפים את הקורנפלור וחצי מכמות הקמח ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הקמח שנותר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מזלפים על נייר אפייה בתבנית עם הצנטר הרצוי לקבלת הצורה הרצויה.
6. אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!