מצרכים:

2 כוסות פתיתים
מלח
רבע כף פלפל שחור
חצי כפית כרוייה(קימל טחון)
כף אריסה
כף לימון כבוש
1 כף גדושה פפריקה מרוקאית
1 כף רסק עגבניות
1 כף גדושה מרק עדשים של אוסם(לא חובה)
חצי כוס שמן
ענף סלרי עם העלים
חצי פלפל חריף
4-5 שיני שום
1 ליטר מים חמים




אופן הכנה:
1.בסיר שמים את השמן ומחממים,מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב.
2. מוסיפים את הרסק העגבניות לסיר ומערבבים.
3. מוסיפים את הפלפל החריף,קוצצים את שיני השום ומוסיפים לסיר.
4. לוקחים את ענף הסלרי ללא עלים וקצצים לפרוסות דקות ומוסיפים לתבשיל וצצשיכים לבשל על אש נמוכה.
5. מוסיפים כוס מים חמים ומערבבים.
6. מוסיפים את הלימון כבוש ,פלפל שחור,מרק עדשים(לא חובה) ומערבבים.
7. מוסיפים את הכרוייה, מוסיפים עוד 3 כוסות חמים ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
8. מוסיפים את עלי הסלרי,מערבבים ומבשלים דקה נוספת.
9. כאשר מגיע לרתיחה מוסיפים את הפתיתים ומערבבים,מנמיכים את הרש, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות נוספות.
10. מוסיפים אריסה ומערבבים.
11. אם זה יוצא סמיך מדיי אפשר להוסיף מים חמים, טועמים במידה וצריך מוסיפים מלח , מערבבים ומגישים.