מצרכים:
כרוב אחד בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
4 כפות סוכר חום
חופן שקדים מולבנים חתוכים
2 חב' קטנות של נודלס מהיר להכנה (בכל חבילה מרובעת יש 4 חב' קטנות) מפוררות
לרוטב
חצי כוס שמן
רבע כוס חומץ
3 כפות דבש
2 כפות חרדל דיז'ון (אם אוהבים חמוץ לשים עוד כף) או 2 כפיות חרדל רגיל
3 שיני שום כתוש
מלח ופלפל




אופן ההכנה
1. מניחים את הכרוב החתוך בקערה גדולה.
2. במחבת ללא שמן מערבבים במשך כדקה את הסוכר חום, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף. ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר מהאש..
3. בקערה נפרדת מכינים את הרוטב: מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד לרוטב אחיד..
4. מכניסים לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב..
5. מערבבים ומגישים..