מצרכים:
1 ק"ג בצל קצוץ
רבע כוס שמן זית
1 כף מרק בצל
רבע כף פלפל שחור
סולת
שן אחת של שום
קרוטונים:
פרוסות לחם חתוכות לקוביות
מעט מלח
מעט פפריקה
מעט פטרוזיליה יבשה
מעט פלפל שחור
מעט שמן זית
2 ליטר מים חמים

לקישוט:
גבינה צהובה





אופן הכנה:
1. שמים בסיר את השמן, ומוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה.
2. שמים את קוביות הלחם בתבנית עם נייר אפייה מוסיפים פפריקה,מלח,פלפל שחור,פטרוזיליה יבשה,שמן זית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים עד להשחמה(בערך 7 דקות).
3. לאחר שהבצל השחים,מוסיפים את שן השום ומערבבים.
4. מוסיפים 2 כפות סולת,מערבבים ומטגנים כחצי דקה.
5. מוסיפים מים חמים,פלפל שחור,מרק בצלונותנים לזה להתבשל 20 דקות.
6. לאחר רבע שעה,בעזרת מוט בלנדר טוחנים טחינה קלה.
7. מבשלים עוד 5 דקות.
8. שמים מעל קרוטונים וגבינה צהובה ומכניסים לתנור במצב של גריל להשחמה 5 דקות.
9. מוציאים מהתנור ומגישים.