מצרכים:
500 גרם חזה עוף טחון
גמבה
כוסברה
3 בצלים גדולים
2 כפות גדושות מרק עוף
כורכום
כף סוכר
פלפל לבן
3 כפות פרורי לחם
1 ביצה
2 שיני שום
600 גרם אפונה קפואה
מלח
1 ליטר מים חמים




אופן הכנה:
1. מגרדים בצל אחד,סוחטים ממנו את הנוזלים ומוסיפים לקערה עם חזה עוף טחון.
2. מוסיפים לחזה העוף את הביצה, מלח,כפית שטוחה פלפל לבן,נגיעה של כורכום ורבע צרור של כוסברה קצוצה,פירורי לחם ומערבבים היטב ויוצרים קציצות בגודל של כדור פינג פונג.
3. מתחילים הבכנת הרוטב: שמים בסיר רבע כוס שמן קנולה, קוצצים את 2 הבצלים לקוביות קטנות,שמים את הקוביות בצל בסיר עם השמן ומטגנים עד להשחמה.
4. חותכים את הגמבה לקוביות וכמוכן פורסים את השום לפרוסות.
5. מוסיפים לבצל המטוגן כף סוכר,את הגמבה והשום הפרוס ומערבבים.
6. מוסיפים את האפונה לסיר וממשיכים בערבוב.
7. מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, כפית שטוחה פלפל לבן ומערבב.
8. מוסיפים 2 כפות גדושות של מרק עוף ומערבבים, מוסיפים 1 ליטר מים חמים,מביאים לרתיחה ומוסיפים חופן של כוסברה וחצי כפית של מלח.
9. כאשר המים רותחים מוסיפים מיד את הקציצות שיצרנו ומבשלים כרבע שעה עם מכסה פתוח.
10. לאחר רבע שעה מכבים ומגישים.