מרכיבים:
6 יחידה בצל גדול
100 גרם חמאה או מחמאה לפרווה
2 כף קמח רגיל
רבע כוס יין לבן / אדום
1 כף אבקת מרק עוף
5 יחידה פרוסת לחם עם גבינה צהובה (אופציה להגשה)




אופן ההכנה:
1. לחתוך את הבצלים לטבעות ולטגן בחמאה עד הזהבה..
2. להוסיף לבצל בסיר קמח, לערבב היטב..
3. להוסיף יין, אבקת מרק, לערבב היטב..
4. להוסיף מים רותחים עד שני שליש מהסיר..
5. לבשל על אש קטנה 40 דק' עד שמסמיך..
6. לפני הגשה כשהמרק חם / רותח להכניס פנימה את הטוסטים עם הגבינה הצהובה..
7. אפשר להגיש בתוך לחם עגול שרוקנו את תכולתו..