מצרכים:
2 תפוחי אדמה מקולפים
2 חתיכות של דג סלמון
שמנת חמוצה
פלפל גרוס
מלח
חמאה
שמן זית
רוזמרין
טימין
לימון
כוסברה
שן שום





אופן הכנה:
1. מגרדים תפוח אדמה אחד בפומפיה לתוך קערה מוסיפים 25 גרם חמאה מומסת,חצי כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור ומערבבים.
2. מעבירים את התפוח אדמה לנייר אפיה ומשטחים.
3. שמים את הסלמון מעל התפוח אדמה המגורד במרכז.
4. מורחים מעל שמנת חמוצה,פלפל שחור גרוס, מלח,קצת טימין,קצת רוזמרין
5. מקפלים את נייר האפיה כפי שהודגם בסרטון ומניחים בצד.
6. מתחילים בהכנת המנה השניה: מגרדים תפוח אדמה אחד, מעט שמן זית,פלפל שחור גרוס,מלח ומערבבים היטב.
7. מעבירים לנייר אפיה,משטחים, שמים את הסלמון במרכז התפוח האדמה המגורד.
8. מזלפים מעל הסלמון שמן זית,מגרדים שן אחת של שום.
9. מוסיפים טיפה לימון,קצת כוסברה, עוטפים את הסלמון עם הנייר אפיה כפי שהודגם בסרטון.
10. שמים את 2 מנות הסלמון על צלחת ומכניסים למיקרוגל ל-7 דקות.
11. לאחר 7 דקות במיקרוגל, מעבירים את המנות עם הבסיס לצלחות ומגישים.