מצרכים:
לציפוי:
250 גרם עוגיות אוראו ( בערך 30 עוגיות) ללא המילוי
6 כפות חמאה מומסת

למילוי גבינה:
1 ק"ג גבינת שמנת בטמרפטורת חדר
3/4 כוס שמנת מתוקה 38% + 2 כפות שמנת מתוקה 38%
2/3 כוס נוטלה
1 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים בטמפרטורת החדר

לציפוי נוטלה:
2/3 כוס נוטלה
1/3 כוס שמנת מתוקה 38%




אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מסירים את המילוי של העוגיות אוראו ומרסקים את העוגיות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
3. ממיסים את החמאה ומוסיפים לעוגיות המרוסקות, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית קפיצית 26 אינץ ומשטחים.
4. אופים את תחתית העוגה ב-180 מעלות למשך 13-15 דקות ומשאירים בצד להתקרר.
5. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ומתחילים בהכנת המילוי.
6. בקערה קטנה מערבבים את הסוכר והקורנפלור ושמים בצד.
7. בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת עם 3/4 כוס שמנת מתוקה עד לתערובת חלקה ואוורירית(סוג של הקצפה עדינה של השמנת מתוקה).
8. לתערובת גבינת השמנת מוסיפים בהדרגה את הסוכר עם הקורנפלור ומערבבים לתערובת חלקה.
9. מוסיפים את תמצית הוניל וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה שוב.
10. מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם ושוב מערבבים.
11. שומרים 1/3 מתערובת הגבינה בצד בקערה נפרדת.
12. ל-1/3 התערובת ששמנו בצד מוסיפים את 2/3 כוס נוטלה ביחד עם 2 כפות שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
13. מעל הציפוי קראסט של עוגיות אוריאו שמים את תערובת הגבינה ומעל בעדינות מוסיפים את 1/3 התערובת ששמרנו בצד עם הנוטלה ומשטחים.
14. מכניסים את העוגה לאפיה בחום של 150 מעלות למשך 45-55 דקות.
15. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך שעה נוספת.
16. מוציאים מהתנור ובעזרת סכין משחררים את העוגה מהקצוות ונותנים לעוגה להתקרר בטמפרטורת החדר.
17. מתחילים בהכנת ציפוי הנוטלה: מרתיחים 1/3 כוס של שמנת מתוקה ומוסיפים ל-2/3 כוס נוטלה, מערבבים היטב ומורחים מעל העוגה.
18. מכסים את העוגה ומשאירים ללילה במקרר.
מקשטים באגוזים קצוצים ומגישים.