סופלאקי קבב:

קג בשר עגל טרי (מס 2 – צלעות)
200 גר ליה טלה.
3 בצלים לבנים
צרור כוסברה
כף שטוחה של מלח
כף שטוחה של הל
כף שטוחה של פלפל אנגלי.




אופן הכנה:
טוחנים את כל המרכיבים במטחנת בשר.
מטבלים ולשים למשך כמה דק, להוצאת החלבון וקשירת המסה.

מחלקים לכדורים של 150 ג׳
משפדים על שיפודי ברזל רחבים ושטוחים.
צולים על גריל לוהט.

בצד קולים פיתה מוברשת בשמן זית, שום וסומק.

להגשה, מניחים את השיפוד העסיסי על גבי הפיתה הקלויה, ויוצקים מעל כף צזיקי.

בקרוב אתן לכם מתכון לצזיקי טבעוני (פרווה)

בתאבון.