מצרכים:
3.5 כוסות קמח
1/3 כוס שמן
חצי כוס מים
3 כפות סוכר
קמצוץ מלח
200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת חדר
ממרח תמרים
אגוזי מלך טחונים
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה




אופן הכנה:
1. שמים את הקמח בתוך קערה,מוסיפים אבקת אפיה,סוכר וניל,סוכר,מעט מלח ומערבבים את כל החומרים היטב.
2. יוצרים גומחה במרכז קערה ומוסיפים את הרטובים: מים,שמן והחמאה.
3. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ונותנים לו לנוח כרבע שעה.
4.לאחר שהבצק נח,מקמחים קלות ,מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
5. מרדדים כל חלק כפי שהודגם בסרטון.
6. מורחים בעדינות את ממרח התמרים,ניתן להוסיף קינמון, מפזרים מעט אגוזי מלך טחונים.
7. עושים הידוק ראשוני ומגלגלים כפי שהוצג בסרטון,מפזרים מעט קמח, ועושים חתכים לאורך הרולדה בעדינות.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25-35 דקות עד שהבצק קצת זהוב.
9. לאחר שהוצאנו מהתנור נותנים להתקרר מעט ומפזרים אבקת סוכר מעל,נותנים להתקרר עד שהרולדה קריספית ומגישים.