3 ביצים טרופות
1 קופסת גבינת קוטג' 5%
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס שמן
1 כוס קמח תופח
כוס זיתים ירוקים או שחורים חתוכים לחצאים או גרגירי תירס משימורים או גמבה חתוכה לקוביות מטוגנת קלות בכף שמן זית
שומשום לפיזור על הלחמניות
ספריי שמן לשימון תבנית מאפינס




אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות..
2. מערבבים בקערה את כל החומרים חוץ מהשומשום. אפשר להוסיף תוספת כטעמכם: זיתים או תירס או גמבה או הכל יחד..
3. מרססים בספריי שמן תבנית מאפינס (מספיק בערך ל- 8 לחמניות) וממלאים את התבנית עד שני שליש מהשקע..
4. מפזרים שומשום, מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שמזהיב..
תתכוננו להכין כמות משולשת כי יטרפו הכל מהר מאוד….