סיגרים פיקנטי במילוי עוף טחון וירקות – לי אבוטבול

מצרכים:
עלי סיגר חבילה אחת (עדיפות לעגולים).
250 גרם עוף טחון
2 עגבניות
ראש שום
פלפל חריף ירוק
בצל בינוני
צרור כוסברה
חבילת אפונה גינה (בערך 2 כוסות אפונה שטופה ומבושלת).
שמן קנולה
תבלינים: מלח , פפריקה אדומה , כמון , כורכום .
(ניתן להוסיף תבליית תיבול הודי של קנור(מקפיץ את הטעמים).




אופן הכנה:
את כל המצרכים מלבד עלי הסיגר והעוף הטחון, אנו מכניסים למעבד מזון וטוחנים.
מתקבלת תערובת מצויינת וסמיכה במרקם.
את חזה העוף הטחון אנחנו מקפיצים במחבת עם מעט שמן ולאחר חצי בישול מוסיפים את התערובת שטחנו מראש.
מתחילים בלהוסיף 3-4 כפות וממשיכים לפי הצורך.

לאחר מכן טועמים ומתקנים מלח ומחזקים טעמים במידת הצורך.
נותנים לתערובת של העוף עם הירקות הטחונים להתקרר .

חותכים את עלי הסיגר לחצי , ומגלגלים .
(את הגילגול ניתן לראות בסרטון הסברה) .
לאחר הגילגול, בקצה הסיגר ניתן לשים מעין דבק (שהוכן עם קמח ומים)
ובכך למנוע מהסיגרים להפתח בטיגון.

ניתן להגיש עם סלט ירקות קצוץ וטחינה ירוקה:)

בתאבון