מצרכים:
גבעול סלרי חתוך ל-4
2 תפוח אדמה חתוכים לסלייסים
חופן עלי תרד
כוס שעועית לבנה לאחר השריה
כוס דלעת חתוכה לסלייסים
מעט בזילקום קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 קישוא ירוק – זוקיני חתוך לסלייסים
1 שן שום
שמן זית
פרמז'ן
1 בצל סגול או לבן קצוץ
1 גזר חתוך לסלייסים
1 כרובית קטנה חתוכה לפרחים ומושרית במי מלח
פלפל
מלח




אופן הכנה:
1 בקבוק רוטב עגבניות (680 מ"ל)
מים עד לכיסוי הירקותאופן הכנה:
1. שמים שמן זית בסיר ומתחילים לטגן את הבצל הקצוץ,שן שום קצוצה,פטרוזילה קצוצה ,תרד קצוץ ובזילקום קצוץ.
2. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את שאר הירקות:דלעת,תפוח אדמה,כרובית,סלרי,שעועית לבנה,קישוא ירוק והגזר ומערבבים.
3. מוסיפים מים עד שמכסים את כל הירקות.
4. מוסיפים את רוטב העגבניות ,מלח , פלפל ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש,מכסים ומשבלים כ-50 דקות בסיר לחץ או שעה וחצי בסיר רגיל..
6. מסירים מהאש,שמים בקערה ומפזרים מעל שמן זית ופרמז'ן ומגישים