עוגיות ביסקוטי קפה מושלמות של ג'ורג'יה ספיציקינו
מצרכים:
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
50 גרם שוקולד צ'יפס ( 90 יחידות של שוקלד ציפס בערך 4 כפות)
2 ביצים
4 כפות קפה אספרסו מוכן (60 מ"ל)
כוס סוכר (200 גרם)
כוס פחות 4 כפות קורנפלור (100 גרם)
חצי כוס חמאה מומסת (125 גרם)




אופן הכנה:
1 מוסיפים את האבקת אפיה וסוכר וניל אל הקמח.
2. מוסיפים את החמאה המומסת ואחרכך את הסוכר ומערבבים.
3. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים קורנפלור ואחרכך את הקפה וממשיכים לערבב עם היד עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים לבצק את פצפוצי השוקולד ולשים מעט.
6. יוצרים כדורים בגודל פינג פונג,מסדרים על תבנית עם נייר אפיה ומשטחים את העוגיות.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
8. מותיאים מהתנור, נותנים מעט להתקרר ומפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.