קנלוני במילוי תרד וגבינות של אביהו שהרבני
מצרכים:
קופסא של קנלוני
ריקוטה פרסקה
תרד
גרנה פדנו/פרמזן
מלח פלפל לבן
ביצה
לרוטב:
בקבוק של פאסטה
פחית פולפה
בזיליקום
מתבלים מלח פלפל שמן זית




אופן ההכנה:
מכינים את כל המליות כפי שרשום במצרכים.
ממלאיםאת הקנלוני בעזרת מזלף
שמים משקע של רוטב בתחתית
מניכים את הקנלוני בתבנית ומכסים בעוד רוטב,
מחממים תנור ל200 מעלות ולא כפי שנאמר מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות מוציאים את הרדיד אלומיניום ואופים עוד 10 דקות
בתיאבון