קובה סלק של לילוש 🙂

למעטפת –

3 כוסות סולת
1 כוס מים ושליש כוס שמן
מעט מלח ופלפל .

למילוי-

חצי קילו בשר טחון
ביצה
צרור כוסברה
בצל קצוץ
פלפל , מלח , כמון, פפריקה , אבקת מרק וכורכום.

למרק –

בצל חתוך גס .
כרפס חתוך גס .
סלק חתוך לפרוסות .




אופן ההכנה –
יוצרים בצק מתערובת הסולת ,
יוצרים כדורי פינג פונג פותחים אותם וממלאים בתערובת הבשר .
את הסלק למרק אנחנו שולקים עם הקליפה 40 דקות ולאחר מכן מקלפים וחותכים
שמים בסיר עם הבצל והכרפס ומטגנים 5 דקות .
לאחר מכן מוסיפים את המים של השליקה של הסלק לתוך הסיר ומוסיפים עוד מים עד לגובה הרצוי .
לאחר רתיחה מוסיפים אבקת מרק עוף ,מלח ,פלפל מעט לימון ומעט סוכר .
כאשר הכל רתח , לאחר 20 דקות אנחנו מכניסים את הכדורים שהכנו לסיר מכסים למשך 20-25 דקות
עד שהכדורים צפים וזה מוכן.