נגיסי עוף בציפוי אטריות קדאיף של אורית לוי
700 גר' פילה עוף או שניצלים (חזה עוף רגיל)
רוטב צ'ילי ושום או רוטב צ'ימיצ'ורי או רוטב פסטו (קנוי או ביתי)
300 גר' אטריות קדאיף
שמן לטיגון עמוק




אופן ההכנה
1. לחתוך את העוף לחתיכות קטנות לפי רצונכם, למרוח את העוף ברוטב הנבחר..
2. אני ערבבתי 3 כפות צ'ילי מתוק עם 3 שיני שום כתוש..
3. להפשיר את הקדאיף, לזלף עליהן שמן זית בנדיבות ולעסות ולהפריד את האטריות..
4. לעטוף כל נגיס עוף באטריות ולהדק היטב..
5. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה..
6. ניתן להגיש לצד רוטב ספייסי מיונז, סלט אבוקדו, סלט ירקות או כל תוספת למנה עיקרית..