סלט בורגול ורימונים של אסתר דורון צרפתי
1 כוס בורגול
2.5 כוסות מים רותחים
מעט שמן קנולה
מעט מלח
גרעינים מחצי רימון
2-3 גבעולי סלרי עם העלים
כוסברה
נענע
1 מלפפון קצוץ דק




אופן הכנה:
1. שמים בסיר את הבורגול, מוסיפים את המים הרותחים, שמן קנולה ומלח,מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש,
מכסים חלקית את הסיר ומבשלים רבע שעה עד 20 דקות,עד שהבורגול מוכן,מערבבים כל הזמן.
2. נותנים לבורגול המוכן להתקרר.
3. משתמשים בחצי מכמות הבורגול ומוסיפים לבורגול את המלפפון,רימון,סלרי,נענע,כוסברה.
4. מתבלים עם מעט שמן זית,חצי לימון,פלפל שחור ומלח,מערבבים את הכל ומגישים.