שבלולי פילו במילוי בשר – לי אבוטבול

מצרכים:
קילו בשר טחון מספר 2 מהצלעות.
עלי פילו .
חצי כוס שמן +מברשת סיליקון.
בצל קצוץ.
חופן כוסברה קצוצה.
תבלינים: פלפל , מלח , פפריקה מתוקה מרוקאית , כמון ומעט אבקת מרק .





אופן הכנה:
מחחמים מחבת עם מעט שמן,
מוסיפים תחילה את הבצל, ולאחר מכן את הבשר.
מחכים שיקבל חצי בישול ומוסיפים את התבלינים(כפית מכל דבר תספיק).
לאחר שזה מוכן, מכבים ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
לאחר שזה מתקרר אפשר להתחיל בהכנת שבלולי הפילו.
דפי הפילו עדינים, משמנים אותם במעט שמן ושמים פס לרחוב של הבשר.
מגלגלים לאורכו של הדף ומגלגלים.
מושכים את זה במעט שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 15 דקות עד שמשחים.

ניתן להגיש את זה עם טחינה ביתית ירוקה או רטבים אסייתים כמו חמוץ מתוק וצילי חריף מתוק.