פטוצ'יני ברוטב פסטו
מצרכים:
פסטה פטוצ'יני
צרור בזיליקום
2 שיני שום
מלח,פלפל
3/4 כוס שמן זית
כוס צנוברים
שמנת מתוקה
פרמזן או גבינת גרנה פדנו




אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון את כול החומרים לפסטו יחדיו בזיליקום שן שום ואז צנוברים מלח פלפל ובזמן הטחינה מוסיפים שמן זית בערך שלוש רבעי כוס שמן,
במחבת מחממים שן שום עד להזהבה וזורקים אותו שמים 2 כפות גדושות של פסטו ומעט שמנת ופלפל שחור מערבבים עד לצבע ירוק בהיר ומוסיפים ועט גבינת גרנה פדנו/פרמז'נו מוסיפים את הפטוציני וטיפה מהמי בישול .
מפזרים מעל הפסטוציני המוכן,מעט מהפסטו,גבינת פרמזן או גבינת גרנה פדנו,צנוברים,פלפל שחור,שמן זית ומגישים .
בתאבון.

מתכונים נוספים:
הכנת פסטו ביתי
פטוציני ברוטב שמנת ואבוקדו