עוגיות מרנג ( נשיקות) במיקרוגל
מצרכים:
330 גרם אבקת סוכר (2 ושלושת רבעי כוסות)
1 חלבון (30 גרם)
תמצית אפיה תפוזים או שקדים




אופן הכנה:
1. שמים בקערה את החלבון.
2. מוסיפים את אבקת הסוכר.
3. מוסיפים את תמצית האפיה( תפוז או שקדים)
4. בעזרת מיקסר מערבבים לתערובת אחידה.
5. יוצרים עוגיות ושמים על צלחת עם נייר סופג ומקשטים.
6. מכניסים למיקרוגל ל-2 דקות בעוצמה של 640.
7. מוציאים את עוגיות המרנג ומגישים.

מתכונים נוספים:
עוגיות ביסקוטי לימון
עוגיות ביסקוטי קפה